11.12.2020

GÖÇ VE AİLE TEMALI YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

İlçe Müftümüz Halil İbrahim KÖMÜRCÜ, "Göç ve Aile" konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın katkılarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Göç ve Aile" konulu resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Müftülük makamında düzenlenen ödül törenine Müftü Halil İbrahim KÖMÜRCÜ, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Müftü Kömürcü, yarışmaların öğrencilerin kendilerini geliştirmesi ve yeni beceriler kazanması için önemli olduğunu anımsatarak, "Göç ve Aile" temalı yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Yarışmada dereceye girenleri tebrik eden Kömürcü, İlçemizden Sinop genelinde birinci olan Pınar TAN ve üçüncü olan Safiye DEMİRCAN'a ödüllerini takdim etti.