12.03.2021

"On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" Temalı Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı.

''On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal'' konulu kompozisyon yarışması tamamlandı.

Müftülüğümüzce Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenleri belirlemek için oluşturulan komisyon İlçe Müftülüğümüzde bir araya geldi.

Başkanlığını İlçe Müftümüz Sayın Halil İbrahim KÖMÜRCÜ'nün yaptığı komisyonda İlçe Vâizi Hayrullah BOZ, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Atilla ŞENTÜRK'le birlikte İlçemizde Öğretmen olarak görev yapmakta olan Sayın Halil TOPÇU ve Fatih SEZER yer aldı.

Komisyonun değerlendirmesi sonucunda yarışmanın sonucu şöyle;

Ortaokullar arası dereceye girenler;

1- Cafer Ensar YOLAÇAN

2- Ravza ÖZCAN

3- Ravza Nur MERCİ

Liseler arası dereceye girenler;

1- Esma Melek GÜNDÜZ

2- İrem Aysu SÖNMEZ

İlçe Müftümüz daha sonra dereceye girenlerin hediyelerini takdim ederek bundan sonraki hayatlarında başarılarını devam ettirmelerini diledi

Katılım sağlayan tüm öğrencilere, dereceye giren öğrencilere,desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, velilerimize İlçe Müftülüğü olarak teşekkür ederiz.