14.06.2024

Jandarma Teşkilatı'nın 185. Kuruluş Yıl Dönümünde Şehitlik Ziyareti: Kahramanları Unutulmadı

Türkiye'nin iç güvenliğinin sağlanmasında önemli bir role sahip olan Jandarma Teşkilatı, 185. kuruluş yıl dönümünü bir dizi etkinlikle kutluyor. Bu özel günde,Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Mesut  Pektaş,İl Jandarma Komutanı Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve İl Jandarma Personeli  şehitlik ziyaretii gerçekleştirerek, vatanları uğruna canlarını feda eden kahramanlar için Seyyit Bilal Camii İmam Hatibi Selahattin Başkaya'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim'in  ardından İl Müftüsü Paşa Bektaş'ın yaptığı dua ya amin dediler. Yapılan Duanın akabinde Programa katılanlar şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek Fatiha okudular.