16.02.2024

Diyanet Akademisi Aday Din Görevlisi Eğitim Sonucu Başarılı Olan Personelin Yerleştirme İşlemleri

Diyanet  Akademisi  aday din görevlisi eğitim sonucu, ilimize atanan 4/B sözleşmeli personelin yerleştirme İşlemleri için 16-23.02.2024 tarihleri arasında aşağıdaki evrakları, sırasıyla tanzim ederek (doldurularak)  Sinop İl Müftülüğüne teslim edeceklerdir.

1-İş Talep Formu

2-Kur'an Kursu Öğreticisi Sağlık Beyanı,

3-İmam Hatip Askerlik ve Sağlık Beyanı, Müezzin Kayyım Askerlik ve Sağlık Beyanı, (Askerlik görevini ifa eden adayların terhis belgeleri (fotokopilerini ve aslını) müracaat esnasında getirmeleri gerekmektedir.)

4-Mal Bildirimi (Arkalı önlü tek kağitta doldurularak teslim edilecektir.)

5-Etik Sözleşme

6-Daha evvel kamu kurumunda görev yapmış olanların onaylı hizmet cetveli almaları gerekmektedir.

NOT:Tanzim edilecek evraklar yalnızca İl Müftülüğüne teslim edilecektir.