17.08.2021

Ayancık için Saraydüzü tek yürek oldu

Sinop Ayancık ve Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve büyük bir yıkıma neden olan sel felaketi nedeniyle Saraydüzü Kaymakamlığı ve Müftülüğünün dayanışmasıyla bir yardımlaşma seferberliği başlatıldı.

İlk etapta felaket bölgesine ekmek ve su tedarik etmek için başlatılan kampanya vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Evdeki tarhanasını, bahçedeki domatesini alıp getiren vatandaşlarımız mağdur olan vatandaşlarımıza ulaştırmak için müftülüğümüze teslim ettiler.

Birlik ve beraberliğin yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyor. Bu yaraların en kısa zamanda sarılmasını temenni ediyor....yaralılara acil şifa, vefat edenlere Yüce mevladan rahmet diliyoruz. Rabbim tekrarını yaşatmasın.... Rahmetini afete dönüştürmesin....