12.07.2021

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE TASHİH-İ HURUF KURSU TAMAMLANDI.

Saraydüzü İlçe Müftülüğü ve Saraydüzü Halk Eğitim Merkezinin koordinasyonu ile düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Tashih-i Huruf Kursu tamamlanarak başarılı olan kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Belgelerin takdiminde söz alan Saraydüzü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tamer ÇELİK “ Bu eğitim faaliyetine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz olarak katkı yaptığımızdan dolayı memnuniyet duyuyoruz, eğitim faaliyetleri kapsamında her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Belgeleri takdim eden ve Kurs Öğreticisi olarak bizzat Tashih-i Huruf eğitimi veren İlçe Müftüsü Kazım ATCI “ Öncelikle özveriyle bu kursa katılan Din Görevlilerimizi tebrik ediyorum. Kur’an söz konusu ise hepimiz talebiyiz. Bu yolda mesafe katetmek için kendimizi geliştirmeliyiz. Kalplere şifa hayatımıza rehber olan yüce kitabımızı güzel okumak, iyi anlamak hepimizin görevidir. Bu tür kurslar buna vesiledir. Katkılarından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyor, hepinizi tebrik ediyorum” dedi. Kursiyerlere belgeleri takdim edilerek program sona erdi.