31.03.2021

HAFIZLIK VE KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI SONUÇLANDI.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması müftülüğümüz konferans salonunda yapıldı. İlçe müftümüz başkanlığında oluşturulan komisyon değerlendirmesini yaparak; hafızlık dalında Akbelen köyü Camii imam Hatibi Fevzi Akman'ı, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma dalında ise Yaylacılı köyü Elicek mh. Camii imam Hatibi Mustafa Kaya 'yı İl merkezinde ilçeyi temsil etmek üzere seçti.

Yarışma sonunda değerlendirmelerde bulunan İlçe Müftüsü Kazım ATCI "Medeni cesaret göstererek yarışan din görevlilerimizin kurumumuz ve toplumumuz için bir değer olduğuna vurgu yaparak katılımcılara teşekkür etti"ve Dereceye giren görevlilere ilde yapılacak yarışmada başarılar diledi.