09.03.2021

“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması tamamlandı.

Müftülüğümüzce Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenleri belirlemek için kurulan komisyon İlçe Müftülüğümüzde bir araya geldi.

Başkanlığını İlçe Müftümüz Sayın Kazım ATCI nın yaptığı komisyonda İlçe Vaizi Yusuf NAYIROĞLU ve İlçemiz Mehmet Akif ERSOY öğretmenlerinden Şafak AYDIN ile Erkan İNDİRİK yer aldı.

yapılan resimlerin ve yazılan kompozisyonların değerlendirildiği yarışmanın sonunda;

Resim alanında İlçemiz Türkaylar Ortaokul öğrencilerinden

1. Ece Meryem CAN

2. Ayşegül MEMİŞOĞLU

3. Semiha Duru ÖZEN

Kompozisyon alanında İlçemiz Mehmet Akif ERSOY lisesi öğrencilerinden

1.Neslihan Nur ŞEN

2.Yağmur BİLMEZ

3. Zülale AKTAŞ

oldu.

Katılım sağlayan tüm öğrencilere, dereceye giren öğrencilerimize, desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, M.Akif Ersoy Lise müdürümüze ,Yibo ilkokulu idarecilerine , komisyon üyelerimize, tüm öğretmenlerimize ve velilerimize İlçe Müftülüğü olarak teşekkür ederiz.