28.12.2020

MERKEZ DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI

İlçe müftümüzün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilçe merkezindeki görevlilerimiz katıldı.

Toplantıda ; Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün" Haydi Türkiye Evden Kur-an Öğrenmeye" sloganıyla başlattığı Kur'an öğrenme seferberliğinin tüm vatandaşlarımıza duyurulması ve her görevlinin bu konuda çaba sarfetmesi istendi.

Ayrıca başkanlığımız yayınlarının vatandaşlara ulaştırılması adına duyuru ve bilgilendirmeler yapılması kararlaştırıldı. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı sürece rağmen hizmetlerin aksatılmaması gerektiğini vurgulayan İlçe Müftüsü Kazım ATCI , ayrıca görevlilerin pandemi sürecinde vatandaşlarımızla ve özelde cemaatimizle iletişim halinde olmasının önemine vurgu yaptı.

Din Görevlilerinin görüş ve önerilerinin alındığı toplantı bazı idari konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.