30.10.2020

2020 YILI MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİKLERİ

2020 yılı Mevlid’i Nebi Haftası; Peygamberimizin çocuklara verdiği değeri, onlara gösterdiği sevgi, şefkat ve merhameti bütün boyutlarıyla gündeme taşımak amacıyla “Peygamberimiz ve Çocuk” temasıyla bir çok etkinlikle kutlandı.

Merkez kebir camiinde Kuran ziyafetiyle başlayan programlar bir çok vatandaşımızın katılımıyla köylerimizde de yapıldı. Merkez Camii’nde yoğun bir cemaat katılımıyla gerçekleştirilen Mevlid Kandili coşkuyla idrak edildi.

Ayrıca Yibo ilköğretim Okulu öğrencileriyle “peygamberimiz ve çocuk“ konulu,peygamberimizin çocuklara şefkatli yaklaşımını anlatan bir konferans düzenlendi... 4-6 yaş minik öğrencilerin de unutulmadığı programlarda peygamberimizin hayatımıza ışık tutacak örnek davranışları işlendi.