11.05.2020

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN İLÇE MERKEZİ VE KÖYLERİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüz tarafından “Veren El İle Alan Eli Buluşturma” projesi kapsamında “Yardımlaşıyoruz Kardeşlikte Buluşuyoruz” sloganıyla bir kampanya başlatıldı. Kampanya din görevlilerinin özverili çaba ve katkılarıyla gerçekleştirildi.

Kampanya kapsamında oluşturulan yardım kolileri ilçe merkezi ve köylerde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara takdim edildi. Vatandaşlardan da büyük kabul görev kampanya, ilçede maddi sıkıntı çeken ailelerin Ramazanda bir nebze olsun gıda ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladı.

Kampanya hakkında değerlendirmeler yapan İlçe Müftüsü Kazım ATCI: Yaşanan salgın hastalık nedeniyle insanların birbirinden tecrit olduğu şu günlerde; yardım yapan kardeşlerimizle ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz arasında köprü olup onları bir araya getirmeyi amaçladık. Bu kapsamda din görevlilerimizle birlikte  “Yardımlaşıyoruz kardeşlikte buluşuyoruz” kampanyasını başlattık. İlçe merkezinde ve köylerimizde yaptığımız bu yardımlarla halkımızın gönlünü almayı, dualarını kazanmayı ve yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçladık. Bu kampanyayı yürüten ve destek veren tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum. Din görevlilerimiz her zaman olduğu gibi bu zor zamanlarda da halkımızın yanında ve yakınında olduğunu göstermiştir dedi.