18.02.2020

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Saraydüzü Müftülüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen personel toplantılarının 2020 yılı 2. toplantısı Şubat’ın 18 inde Müftülük toplantı salonunda yapıldı.

Kur’an-I Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda İlçe Müftüsü Kazım ATCI kurumsal olarak personele duyurulması gereken konuları ve din hizmetinde verimliliğin artırılmasına yönelik yapılması gerekenleri paylaştı.

Ayrıca Ailenin kurulması korunması ve güçlendirilmesi konularında toplumumuza diri ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik yapmak amacıyla daha önce üç oturum halinde gerçekleştirilen “Temel Aile Bilinci Eğitimi” seminerinin Katılım Belgesi takdim edildi. İlçe Müftülüğü Personeli olan Arım Köyü Orta Mahalle Camii İmam-Hatibi İlhan SERÇE’nin emekliye ayrılması sebebiyle kendisine Plaket verildiği toplantı ilçe Müftüsünün personele görevlerinde başarı dilekleri ile sona erdi.