28.11.2018

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı

İlçe Müftülüğümüz tarafından 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 23.11.2018 Cuma günü saat 14:00’da  İlçemiz Esenler  Kültür Merkezinde konferans düzenlendi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlçemiz Karaçaygöleti Köyü Aş.Mh. Camii İmam Hatibi Hüseyin DEMİRCİ’nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Açılış konuşmasında İlçe Müftümüz Hasan KILIÇ misafirleri selamladıktan sonra Mevlid-i Nebi Haftası ile ilgili yapılan etkinlikleri anlattı.Müftülüğümüz ilahi korosu ve hafta münasebetiyle düzenlenen şiir okuma ve hadis ezberleme yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin sunumlarını icra ettikten sonra, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Cenksu ÜÇER’in "Hz. Peygamber ve Gençlik" temalı sıcak ve samimi konferansının ardından kendisine ve dereceye giren öğrencilerimize hediye takdimi ve programa katılan tüm davetlilere yemek ikram edilmesiyle program sona erdi.