19.03.2024

GERZE DE ESNAF ZİYARETİ

İlçe Müftümüz Mustafa AKTAŞ, Gerze’de bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek İlçe vaizimiz M.Cemal YILMAZ eşliğinde başkanlık yayınları ve Kur’an-ı Kerim hediye ettiler. Esnaf ziyaretinde, İnşaat 99’un sahibi İsmail MIZRAKLI, Bulvar İnşaat ve Tesisatın Sahibi Hasan BAŞ, Kaban Yapı’ nın Sahibi Ramazan KABAN, Öz-Güven-Demir İnşaatın Ortaklarından Vahdettin ÖZDEMİR, Oyuncak ve Kırtasiye Dükkanının Sahibi Yaşar KALAFAT ziyaret edilip Ramazan-ı Şerifleri kutlandı. Müftü AKTAŞ, "Bu tür ziyaretlerimiz bundan sonrada toplumun tüm kesimleri için devam edecek. Halkımızın isteklerini, problemlerini dinleyerek yanlarında olacağız. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz esnafımıza helalinden, bereketli bol kazançlar diliyorum." dedi.