06.03.2024

İlçe Müftüleri Toplantısı Gerze’de Gerçekleştirildi.

İlçe Müftüleri Toplantısı kapsamında İl Müftümüz Sayın Paşa BEKTAŞ’ ın riyasetinde Gerze’de toplanan İlçe Müftülerimiz, Ensar Camii Diyanet Genç Ofisinde bir araya geldiler. İl Müftümüz Paşa BEKTAŞ’ ın öncülüğünde yaklaşan Ramazan-ı Şerif için gelen talimatın içeriği ele alınıp Cami ve Din Hizmetleri kapsamında gerekli açıklamalarda bulunuldu. Sonrasında Gerze Kaymakamı Sayın Mehmet Deniz ARABACI’ yı ziyaret eden heyet, İlçemizde yeni hizmete başlayan Cemile ÖZ – Sabriye ÖZTÜRK Yatılı Hafızlık Kursunu ziyaret etti. Kılınan Öğle namazının ardından İlçe Müftüleri toplantısı sona erdi. İl Müftüsü BEKTAŞ, Gerze İlçe Müftüsü Mustafa AKTAŞ’ a yaptıkları hizmetlerden ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek ilçemizden ayrıldı.