04.03.2024

Gerze'de göreve yeni başlayan din görevlileri için tören düzenlendi

Gerze İlçe Müftülüğü bünyesinde göreve başlayan din görevlileri için tören düzenlendi.

Törende İlçe Müftüsü Mustafa AKTAŞ, göreve yeni başlayan din görevlilerine cübbe ve sarıklarını giydirerek hediyelerini takdim ederek başarılar diledi. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışmanın ne kadar ehemmiyetli bir görev olduğunu dile getiren Müftü AKTAŞ, bu görevin sorumluluğun ağır bir o kadar da ecrinin fazla olduğunu belirterek Allah rızasını önceleyen bir anlayışla hizmet edilmesi gerektiğini vurguladı. Efendimiz (s.a.v.) belirttiği üzere insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturu gereği bulunduğumuz yerde hizmetlerimizle insanlara faydalı olabilmek uğruna canla başla çalışmalıyız diyerek Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatının ülkemizde dini ve hayri hizmetlerin teminatı olan güzide bir kurum olduğunu dile getirdi.

Program sonrası din görevlileri İlçe Müftümüz Mustafa AKTAŞ’ ın yapmış olduğu dualarla görev yerlerine uğurlandı.