29.02.2024

Müftü AKTAŞ Hafız Adayları İle Kahvaltı Programında Buluştu

İlçe Müftülüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında eğitim gören Hafızlık Hazırlık Gruplarımızı teşvik ve motivasyon amacıyla Cemile ÖZ - Sabriye ÖZTÜRK Yatılı Hafızlık Kursumuzda kahvaltı programı ve tanıtım gezisi düzenlendi. İlçe Müftümüz Sayın Mustafa AKTAŞ'ın bizzat katıldığı organizasyona Şube Müdürüz Selman Alp Çilingir ve Hafızlık hocalarımız bizzat eşlik etti. Gençlerle birlikte kursumuz gezilip hocalarımız eşliğinde Hafızlık usulü ve kursumuz hakkında gerekli bilgiler verildi. Sonrasında hafız adayları ile birlikte sosyal aktivite mekanları gezildilerek hep birlikte kahvaltı yapıldı. İlçe Müftümüz Mustafa AKTAŞ Hafız adaylarımızla sohbet ederek programı tamamladı. Hafızlık müessesinin anlam ve önemine dair açıklamalarda bulunan Müftü AKTAŞ, bu uğurda emek veren bütün hocalarımıza ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür etti.