24.02.2020

GERZE BU YILIN İLK UMRECİLERİNİ COŞKU VE FEYİZ DOLU BİR PROGRAMLA UĞURLADI

İskele Camii İmam Hatibi Bayram KARAKAŞ'ın görevlisi olduğu, 13 Mart'ta dönüş yapacak olan 45 kişilik umreci kafilesi, Kur'an-ı Kerim tilâvetleriyle, ilâhilerle, tekbir ve salevatlarla kutsal topraklara uğurlandı.

Müftülüğümüzün düzenlemiş oldığu umreci uğurlama programımız, halkımızın, cemaatimizin ve umreci yakınlarının da katılımıyla gerçekleştirildi. Kua'an-ı kerim tilavetleri ve ilâhilerin ardından, İlçe Müftümüz Bayram KARAR umre ibadetinin faziletiyle ilgili bir sohbet yaptı. Programımız, Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zeki SAĞIR'ın yapmış olduğu duânın ardından salavat ve tekbirlerle devam etti. Umrecilerle kucaklaşıp helalleşerek son bulan programda, coşku ve feyiz dolu, bir o kadar da duygu yüklü anlar yaşandı.