27.02.2019

İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN GERZE MÜFTÜLÜĞE ZİYARET

Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencileri, Kur’an Kursu öğreticimiz Derya YAŞAR eşliğinde müftülüğü ziyaret ettiler.Müftülük ziyareti, imam hatipli gençlerin, müftülükle ilgili sorular sorarak doğru kaynağından bilgiler edinmeleriyle devam etti. Ayrıca öğrenciler müftülüğün ve Diyanetin işlevi hakkında bilgi aldılar. İlçe müftüsü Bayram KARAR öğrencilerle bir süre sohbet ederek ikramda bulundu. Müftülüğü ziyaret eden öğrencilere, ziyaret sonunda kitap hediye edildi. Güler yüzlü karşılamadan ve samimi muhabbetten memnun kalan imam hatipli öğrenciler müftülüğe bir kez daha gelmek istediklerini belirtirken yapılan ikramlardan ve verilen hediyelerden dolayı çok müteşekkir olduklarını dile getirdiler.