24.10.2017

mutad toplantısı

AYLIK MUTAD TOPLANTI 23.10.2017

Toplantıya Allah’ın Kelamı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı mevzuatı gereği Personele gündeme dair konular imza karşılığı okundu. Sevinçli ve hüzünlü anların yaşandığı aylık mutad toplantıda Yenikent İmam-hatibi Ahmet GÖÇ’E hizmetlerinden dolayı Bir önceki Kaymakam Bülent BAYRAKTAR’IN (BAŞARI BELGESİ) takdim edildi. Hizmetlerinin daim olması temennisi iletildi. Yine Emekliye ayrılan Kirençukuru Köyü Çallı Mahalle Camii İmam-Hatibi Mustafa SUCU hocamızın emekliye ayrılması sebebiyle arkadaşlarıyla helalleşti ve İlçe Müftümüz Bayram KARAR emekliye ayrılan hocamıza (TEŞEKKÜR BELGESİ) takdim etti. Akabinde İlçe Sağlık Grup Başkanlığında görevli personellerinin Prostat rahatsızlığı sunumu ile son verildi. Daha sonra İlçemiz Hacı Musa Sarıkaya 4-6 Yaş Kur’an Kursu hoca ve öğrencilerinin camiler ve din görevlileri haftası kutlamak üzere toplantı salonuna gelişleri din görevlilerimizi memnun etti. Kur’an Kursu öğrencileri hocalarına çikolata ikram ederek haftalarını kutladılar.