18.08.2021

ERFELEK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TÜRKİYE DİYANET VAKFI ERFELEK ŞUBESİ OLARAK KOMŞUMUZ AYANCIK'A VEFA ELİMİZİ UZATTIK

Erfelek İlçe Müftümüz Hikmet BEKTAŞ, hocalarımızla birlikte yardımların Türkiye Diyanet Vakfı Ayancık Şubesindeki dağıtım çadırına tesliminde yaptığı açıklamada "Erfelek İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Erfelek Şubesi olarak sel âfetine maruz kalan komşumuz Ayancık'a Vakfımızın imkanlarıyla tedarik ettiğimiz 30 iyilik paketini, 150 çift erkek ve kız çocuk ayakkabısı ve elbiselerden oluşan iyilik paketlerimizi dağıtımı yapılmak üzereTürkiye Diyanet Vakfı Ayancık Şubesine teslim ettik.

Ve yine, bölgemizde meydana gelen sel felâketinin yaralarının bir an önce sarılması için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının düzenlediği yardım kampanyasına da Cuma günü Erfelek'imizin bütün camilerinde yardım toplayarak katılacağız inşaallah.

Ayrıca, Erfelek İlçe Müftülüğü olarak sel felaketinde ve Orman yangınlarında zarara uğrayan kardeşlerimize gösterdiğimiz vefamız, Rabbimizin, milletimizi bu gibi âfetlerden muhâfaza etmesi için yaptığımız duâmız olsun diye bütün hocalarımızın bizzat kendi imkanlarıyla katkı sağlayarak yapacağı yardımları da AFAD 'ın ilgili hesabına havale edeceğiz inşallah" dedi.

#ErfelekMüftülüğüGençlikKoordinatörlüğü

#TDVYolunuzİyilikOlsun