18.03.2021

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK, ERFELEK’TEKİ ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106 ıncı yıl dönümü olması münasebetiyle Sayın Kaymakamımız Burak Bozkurt GÜRSES’in başkanlığında, Belediye Başkanı Mehmet UZUN, Jandarma Komutanı Mustafa Hakan AŞAR, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin KESKİN, İlçe Müftümüz Hikmet BEKTAŞ ve daire amirleri, Erfelek İlçemizdeki şehitlerimizi ve ailelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretler esnasında Diyanet İşleri Başkanlığımızın 250 bin şehidimize 250 bin hatim programı dahilinde Erfelek Müftülüğümüz Personelinin ve Kur’an Kursu Talebelerimizin şehitlerimizin ruhlarına ithafen okuduğu 300 hatmin ve okunan Kur’anın duası, Müftümüz tarafından yapıldı.

Bedir’den Uhud’a, Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Sakarya’dan Dumlupınar’a, Kurtuluş Savaşından 15 Temmuz’a kadar aynı imanla, aynı ruhla verilen tüm mücadelelerde toprağa düşen ama Bayrağı düşürmeyen, canını veren ama vatanını ve kutsalını vermeyen tüm Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun.