07.10.2020

1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTAMIZ

1-7 Ekim tarihlerinin "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" olması münasebetiyle İlçe Müftümüz Hikmet BEKTAŞ, Erfelek İlçe Müftülüğümüze bağlı Din Gönüllüsü hocalarımızla birlikte bu haftanın anısına, Haftamızın temasının "Cami ve İlim" olmasının yanında, Dinimizin öğrenilmesine de vesile olması dileğiyle esnaflarımıza, Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından olan "Dinim İslam" ve "Dinimi Öğreniyorum" kitaplarını hediye etti.

Ayrıca; İlçe Müftülüğü olarak âhirete irtihal eden bütün hocalarımızın ruhu, hayatta olanların sağlık ve âfiyeti için Büyük Camide hocalarımızla birlikte bir program yaptık, Kur'an Kerim okuduk, sohbet yaptık ve hafta etkinliği dolayısıyla hocalarımızın okuduğu Hatm-i Şeriflerin duasına âmin dedik. Okuduğumuz Kur'an-ı Mübini, hem âhirete göç eden hocalarımızın, hem de geçmişlerimizin ruhuna ikram eyledik. Camimizi teşrif eden cemaatimize de kitap ikramında bulunduk. Rabbimiz bizi camilerimizden ayrı komasın, minarelerimizden ezanlarımızı dindirtmesin, gönderden bayrağımızı indirtmesin, vatanımızı böldürtmesin.. Âmin.