16.01.2020

TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİM SEMİNERİ

Ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi hususunda toplumumuza dinî ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik yapmaktadır. Aileyi tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin manevi destekle güçlendirilmesine yönelik çalışmalar planlamaktadır. Toplumun en ücra köşelerine kadar ulaşabilme ve verdiği mesajların etkilerini gözlemleyebilme imkânına sahip personelimiz kendileri ve ailelerinden başlayarak model olma misyonuna katkı sağlamayı hedeflemektedir. Bu bağlamda  personelimizin Kur’an ve sünnet ışığında aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla Başkanlığımızca  hazırlanan proje kapsamında, İlçe Müftümüz Ali Mustafa YILDIRIM ve İlçe Vaizimiz Faruk AL tarafından personelimize yönelik 16.01.2020 tarihinde Müftülüğümüz Konferans Salonunda "Temel Aile Bilinci Semineri" düzenlendi.