24.10.2023

Ekim Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Ekim Ayı personel toplantısı Kaymakamımız Sn. Ozan CİVELEK başkanlığında Belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü V. Onur AKSAN'ın daveti üzerine aylık mutad toplantımızı teşrif eden Dikmen Kaymakamımız Sn. Ozan CİVELEK, Dikmenimizin her bölgesinde görev yapan din görevlisi hocalarımızla istişarede bulunmanın, vatandaşlarımızın bizlerden beklentisi noktasında onlara hizmet götürme anlamında en yakın mesai arkadaşlarıyla gündemi değerlendirmenin, sadece memurluk değil aynı zamanda manevi anlamda da milletimizin gönül erleriyle birlikte olmanın bahtiyarlığını yaşadığını; başta İlçe Müftüsü V. Onur AKSAN olmak üzere böyle bir ortamın hazırlanmasında emeği geçen tüm Dikmen İlçe Müftülüğü ailesine teşekkür ettiğini belirtti.

Toplantımız Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, Kaymakamımız Sn. CİVELEK'in açılış konuşmasını yapması, İlçe Müftüsü V. AKSAN'ın gündem maddelerini müzakereye açması ve Sn. Kaymakamımızın gündem maddeleri ve toplantının verimliliğine dair değerlendirmeleriyle son buldu.

Yapılan toplantının ve alınan kararlarının Dikmenimiz başta olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.