24.10.2022

Lise Öğrencilerine Yönelik Konferans

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri ile Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Başkanlığımız Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Mustafa KARAMAN’ın katılımıyla lise öğrencilerine yönelik konferans düzenlendi. 21.10.2022 Cuma günü saat 10:00’da Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen konferans, Maruf Köyü Camii İmam Hatibi Abdullah KILIÇ’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Mustafa KARAMAN’ın konuşmalarının sonunda İlçe Vaizi Rıza KIZILASLAN tarafından kendisine plaket takdim edildi. Daha sonra 2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında Başkanlığımızca düzenlenen Hafızlık Yarışmasında il birincisi olan Merkez Kur’an Kursu Uzman Öğreticisi Halil İbrahim KOLSUZ, il üçüncüsü olan Daylı Köyü Camii İmam Hatibi Erdem BOZKURT, Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında il ikincisi olan Maruf Köyü Camii İmam Hatibi Abdullah KILIÇ ile Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmasında il ikincisi olan Kargatepe Camii İmam Hatibi Şükrü ÖZMEN’e İl Müftülüğümüzün hediyeleri ve teşekkür belgeleri verildi.

Ayrıca 2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Müftülüğümüzce düzenlenen Kompozisyon Yazma Yarışması ile Şiir Yazma Yarışmasında dereceye giren Hilal GÖKCÜ, Nurbanu TEKİN, Bahar KARAMAN, Zahide Nur KELEŞ ve Enes Talha KIZILASLAN’a da ödülleri verildi.