06.10.2022

"Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu yarışmalar sonuçlandı.

2022 yılı "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konusunda, lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yazma yarışması ile ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yazma yarışması sonuçlandı. Şiir yazma yarışmasında Mehmet Albayrak Hafız İHO öğrencisi Nurbanu TEKİN Peygamberimiz ve İrşat şiiriyle birinci, Mehmet Albayrak Hafız İHO öğrencisi Bahar Karaman Nurlu Gece şiiriyle ikinci, Boyabat İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zahide Nur KELEŞ Hz. Muhammed Geldi Sonunda şiiriyle üçüncü olurken Rahman ve Rahim isimli şiiriyle Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Enes Talha KILIÇASLAN mansiyon ödülüne layık görüldü. Kompozisyon yazma yarışmasında ise Osman Özgün Anadolu Lisesi öğrencisi Hilal GÖKCÜ, Peygamber ve Cami konulu kompozisyonu ile birinci oldu.