19.07.2024

İLÇE MÜFTÜMÜZ MEHMET EVİRGENTÜRK'E VEDA PROGRAMI

2019 yılından bu yana 5 yıldır yürüttüğü Boyabat İlçe Müftülüğünden, Kastamonu İl Müftü Yardımcılığına atanmasından dolayı Müftülük personellerince onuruna veda ve vefa yemeği düzenlendi.

1992 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında göreve başlayan İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk, Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki görevlerinin ardından 2019 yılında Boyabat İlçe Müftülüğüne atanmış ve 5 yıllık görev süresinin tamamlanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kastamonu İl Müftü Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Mavi Bahçe düğün salonunda düzenlenen veda ve vefa yemeği programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programa, Belediye Başkanı Hasan Kara, Ayancık, Gerze, Türkeli, Durağan, Erfelek, Dikmen ve Saraydüzü İlçe Müftüleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Müftülük personeli katıldı.

Samimi bir ortamda geçen program sonrasında İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk’e Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından plaket verildi.

Diğer konuklar tarafından da günün anısına hazırlanan çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program, ilçe müftüleri ve müftülük personeliyle hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bu vesile ile İlçemizdeki hizmetlerinden dolayı Kıymetli İlçe Müftümüz Mehmet Evirgentürk hocamıza teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.