Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Başkanlığımızca, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" adlı şiir yazma yarışması düzenlenecektir.
Detay

Başkanlığımızca, "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" adlı kompozisyon yazma yarışması düzenlenecektir.
Detay

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Sefa Camii Yaz Kur'an Kursunda okuyan öğrencilerimiz tarafından "Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Durduran Salalara" etkinliği düzenlendi.
Detay

Hafızlık Başarı Belgelerini almaya hak kazanan öğrencilerimize belgeleri ile beraber hediyeleri İlçe Müftümüz Mehmet EVİRGENTÜRK'ün katılımıyla düzenlenen programla verildi.