30.09.2023

#Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Ayancık Atatürk Kültür Merkezinde Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL Hocamızın katılımıyla “Geçmişten Günümüze Peygamber Sevgimiz” konulu konferans düzenlendi.

#Sinop İl Müftümüz Sn. Mustafa DÜZGÜNEY, Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL’in konferansına katılmak üzere Ayancık İlçemize geldi. İl Müftümüz program öncesinde Sn Şimşirgil, İlçe Müftümüz Ömer Faruk KIVRAK ve hayırsever İş insanı Aslan ÖZDEMİR ile birlikte #Mevlid-i Nebi faaliyet alanımızdaki #Kitap Fuarını ziyaret etti.

Akabinde #Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Ayancık Atatürk Kültür Merkezinde Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRGİL Hocamızın “Geçmişten Günümüze Peygamber Sevgimiz” konulu konferansı düzenlendi.

Program sonrasında Hocamıza protokol üyeleri tarafından Ayancık Halk Eğitim Merkezi usta ve kursiyerleri tarafından yapılan el işi #keten ürünler takdim edildi.