05.12.2019

TECRÜBE PAYLAŞIMI TOPLANTISI

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Cami hizmetlerinin verimliliği artırmak,  örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak ve yeni projelerin ortaya çıkmasına ışık tutmak amacıyla ülke genelinde sürdürülen proje kapsamında, İlçemizde ve Türkeli İlçesinde görevli personele yönelik "Tecrübe Paylaşımı Toplantısı" yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen, Ayancık ve Türkeli İlçe Müftülüklerinde görevli personelin katıldığı toplantıya konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ katıldı.

Tecrübe Paylaşımı Toplantısı, İlçemiz Aşağıerkengünez Mahallesi Camii İmam-Hatibi Murat DEMİR’in sunuculuğunda başladı. Akabinde İlçemiz Beşiktaş Mahallesi Camii İmam-Hatibi İbrahim ÜNLÜ tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL’den sonra Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan “Cami ve Hayat” konulu sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Toplantıya moderatör olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ’ın konuşmasıyla devam eden toplantı, İstanbul ili Bağcılar İlçe Müftülüğünde görevli Mecit BOZKURT, Ankara ili Çankaya İlçe Müftülüğünde görevli Ömer ÜNAL ve Karabük merkez’de görevli Ahmet AKYASAN hocalarımız görev yerlerindeki camilerde, çocuklarla ve gençlerle ilgili yapmış oldukları faaliyetleriyle alakalı slayt ve sunumlarını personelimiz ile paylaştılar. Yeni projelerin çıkmasına ışık tutmak için verimli bir toplantı oldu. Toplantı Hediye takdimiyle sona erdi.