15.04.2019

NİSAN AYI TOPLANTISI İLÇEMİZ HALK EĞİTİM MERKEZİ SALONUNDA YAPILDI

Mutad olarak yapılan aybaşı toplantısı İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL tarafından İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Salonunda 15 Nisan 2019 Pazartesi günü yapıldı.

Toplantıya ilçemizde görev yapan Din görevlileri katıldı.

Toplantı İlçemiz Fatsa Sokak Camii İmam Hatibi Cemil KIRBACI’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı, Sinop Müftülüğünden gelen, personele duyurulması gereken konular, personelimize duyuruldu.

Akabinde Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ tarafından verilen Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı ile ortaklaşa yürütülen dini ve hayri hizmetler kapsamında, toplumumuzu zekat ibadeti konusunda bilinçlendirmek amacıyla “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” konulu telekonferans personele izlettirilmiştir.

Toplantı görevlilerin sorunlarının dinlenmesi ile sona erdi.