16.02.2019

AYANCIK MÜFTÜLÜĞÜNDEN UMREYE GİDENLERE PROGRAM

Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 2018-2019 Yılı Umre Programının Yürüme Mesafeli 20 Günlük 9. turunda ilçemizden Umre Ziyaretine gidecek olan vatandaşlarımız için 16 Şubat 2019 Cumartesi günü İkindi Namazından sonra İlçemiz Merkez Camiinde uğurlama programı düzenlendi.

Programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve salavatlarla gönüller coştuktan sonra İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL bir konuşma ve dua yaptı, Müftü ERGÜL konuşmasında “Umrecilerimizden Kutsal topraklara gittiklerinde ülkemizin birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuru için dua etmelerini istedikten” sonra umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Umreciler, programa katılanlar ve yakınları ile helalleşip vedalaştıktan sonra Merkez Camii önünden saat 17.00’de Samsun hava alanına hareket ettiler. Buradan ise İstanbul Kafilesi ile birleşerek Kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktılar.