27.12.2018

ARALIK AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI AYANCIK’TA YAPILDI

Aralık Ayı ilçe müftüleri toplantısı 27.12.2018 Perşembe günü İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK’in Başkanlığında Ayancık ilçe müftülüğü makam odasında yapıldı.

Toplantıya İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK, İl Müftü Yardımcıları Abdullah SÖYLEMEZ ve Kamil TUNCEL, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, Boyabat İlçe Müftüsü İsa SAĞLAM, Dikmen İlçe Müftüsü Nurettin GÜNEŞ, Durağan İlçe Müftüsü Ali Mustafa YILDIRIM, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail ÖZKAN, Gerze İlçe Müftü Vekili Zeynel ŞAHİN, Saraydüzü İlçe Müftüsü Hasan KILIÇ, Türkeli İlçe Müftüsü Hüseyin GARGI ve İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Emin KAPLAN katıldı.

Toplantıda 2019 Yılı Eylem Planı, 2018-2019 Yılı Eğitim-Öğretim Dönemi Kur’an Kursları, İlimiz genelinde 2019 Yılı Hac’da görev almak isteyen personelin isimlerinin tespitinin yapılması, İdari konular, güncel konular ve personel ile ilgili konular ele alındı.