16.07.2024

Şube Müdürüne veda

2020 yılından bu yana ilçemiz Müftülüğü Şube Müdürü olarak görev yaparken 2024 atama döneminde Giresun Müftülüğüne tayin olan Mehmet AKTAŞ için Ayancık Öğretmenevi’nde veda yemeği düzenlendi.

Programa İlçe Müftümüz Ömer Faruk KIVRAK, daire personeli, din görevlileri ve Kuran Kursu Hocalarımız katıldı.

İlçe Müftümüz Ömer Faruk KIVRAK yaptığı konuşmada kendisinin 4 yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalara şahit olduğunu, hem bir İdareci, hem bir irşat görevlisi olarak hem de kendisinin yokluğunda Müftü vekili olarak ilçemize hizmet verdiğini, bu nedenle de tayininin ilçemiz için bir kayıp olduğunu ifade etti.

Şube Müdürümüz ise yaptığı konuşmada kendisine görev süresi boyunca verdikleri destek nedeniyle İlçe Müftümüz Ömer Faruk KIVRAK’a ve her zaman disiplin ve uyum içerisinde çalıştıkları için Din Görevlilerimiz ve Kuran Kursu Hocalarımıza teşekkür etti.

Program sonunda İlçe Müftümüz tarafından Şube Müdürümüz Mehmet AKTAŞ ve eşi Zeynep AKTAŞ’a plaket ve hediye takdim edildi.

Ayrıca eş durumu nedeniyle Kırıkkale’ye tayini çıkan Köprübaşı Cami 4-6 Yaş Kuran Kursu Hocamız Halise ÜLKER’ e de görev süresi boyunca göstermiş olduğu özverili çalışma için teşekkür eden İlçe Müftümüz kendilerine plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.