24.07.2019

Şehitlerimiz İçin Kur'an-ı Kerim Ve Duada Buluştular

Sinop İl Müftülüğü’nün Şehitlerimiz İçin Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Duada Buluşalım” programı değerli hocaların katılımıyla Alaaddin Camii’nde gerçekleşti.

Sinop Alaaddin Camii’nde gerçekleştirilen programa Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Hasan Ellik, Emekli Öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat Temel, Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Amir Ateş, Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi Yunus Balcıoğlu, İBB Mezarlıklar Müdürü Hasan Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi Celil Kalyoncu’nun Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Misafirlere ve programa katılanlara “hoş geldiniz” diyen İl Müftüsü Çelik “Bizlere bu vatanı bırakmak, huzur içerisinde yaşayabilmemizi temin, bağımsız ve hür olabilmemiz için hayatlarını feda eden şehitlerimizi unutmamak, ve şehitlerimizin hayatlarını feda ettiği değerlerimize sahip çıkmak için bu programı tertip ettik. Birbirinden değerli misafirlerimiz bu programın icrası için geldiler. Kendilerine teşekkür ediyor ve tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

Emekli Öğretim Üyesi Nihat Temel ve Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi Yunus Balcıoğlu’nun okumuş oldukları Kur’an-ı Kerim, Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Amir Ateş’in okumuş olduğu ilahiler dinleyicilerin  manevi hazza gark olmalarına vesile oldu.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Hasan Ellik’in yapmış olduğu dua ile program sona erdi.