11.11.2019

SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğümüz işbirliği ile Hafızlık Proje sınıflarında okuyan öğrencilerimizin sabah namazında buluşması amacıyla İlçemiz Merkez Beyazıt Camisi'nde 09.11.2019 Cumartesi günü sabah namazı buluşması programı gerçekleştirildi. Sabah namazını İlçemiz Sinop Üniversitesi Boyabat Kampüs Mescidi İmam Hatibi İbrahim MENTEŞ'in kıldırdığı programda Hafızlık Proje sınıflarında okuyan öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Yasin-i Şerif okudu. Okunan  Kur'an-ı Kerim ayetlerinin meali verdi ve ilahiler söyledi. İlçe Müftümüz Mehmet EVİRGENTÜRK'ün konuşmasının ardından bir öğrencimizin yaptığı dua ile program sona erdi. Program sonrası cemaate ikram yapıldı.