16.10.2018

EKİM AYI MUTAT TOPLANTISI

Ekim Ayı Mutat Toplantısı 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası teması olan "Din Hizmetine Adanmış Ömürler" kapsamında onur konuğu olarak, İlçemiz Boyalı Köyü Camiinden emekli olan Hafız Selahattin ÖZKIRIŞ ile Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI katıldı. Toplantı, onur konuğu Hafız Selahattin ÖZKIRIŞ'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz İsa SAĞLAM, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptıktan sonra toplantı gündemini din görevlileriyle paylaştı. Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI İlçemizde görev yapan Din Görevlilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Onur konuğu Hafız Selahattin ÖZKIRIŞ'a "Din Hizmetine Adanmış Ömürler" kapsamında plaket takdim edilmesiyle toplantı sona erdi. Toplantı sonunda Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlilerine yemek ikramında  bulundu.