30.07.2019

YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SEMİNERLER DÜZENLENDİ

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Yaz Kur'an Kurslarında okuyan öğreniclere yönelik Başkanlığımız talimatı gereğince seminerler düzenlendi.

İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL ve İlçemiz Vaizi Ali KAYIŞ tarafından "Mahremiyet Bilinci", "Çevre Ahlakı" ve "Bağımlılıkla Mücadele" konularında seminerler verildi.

Söz Konusu Seminerler;

İlk olarak, 24.07.2019 Çarşamba günü Müftülük Sitesi Yaz Kur'an Kursunda, Köprübaşı Yeni Camii Yaz Kur'an Kursunda ve Sahil Camii Yaz Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilerin ve öğreticilerin katılımları ile Merkez Camiinde düzenlendi.

İkinci olarak, 25.07.2019 Perşembe günü Cevizli Mahallesi Camii Yaz Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilerin ve öğreticilerin katılımları ile Yeni Sanayi Çarşısı Camiinde düzenlendi.

Son olarak, 30.07.2019 Salı günü Beşiktaş Mahallesi Camii Yaz Kur'an Kursunda, Ortaerkengünez Mahallesi Camii Yaz Kur'an Kursunda ve Yeni Afetevleri Camii Yaz Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilerin ve öğreticilerin katılımları ile Aşağıerkengünez Mahallesi Camiinde düzenlendi.