27.08.2018

2018 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI ARASI YILSONU BİLGİ YARIŞMASI

2018 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI ARASI YILSONU BİLGİ YARIŞMASI SINAVI KÖBRÜBAŞI YENİ CAMİİ’NDE YAPILDI

İlçemiz müftülüğü 2018 yılı yaz Kur’an Kursları arası bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya ilçe merkezindeki Kur’an Kursları arasında gerçekleştirildi. Yarışma Müftü Ömer ERGÜL’ün bilgi yarışmasının kuralları yarışma da uyulması gereken kurallar hakkında bilgi vermesi ile başladı. Yarışma test usulü olup 20 soru soruldu. Sonucunda berabere kalanlar ile yedek sorulara geçildi.  İlçemiz Beşiktaş Mahallesi Camii Yaz Kur’an Kursu yarışmanın birincisi oldu. Ortaerkengünez Camii Yaz Kur’an Kursu ikinci, Cevizli Mahallesi Yaz Kur’an Kursu üçüncü oldu. Seyirci olarak Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin ve Öğreticilerin katılımı ile gerçekleştirilen yarışma öğrencilerin istekli ve heyecanlı oldukları gözlendi,  Müftü Ömer ERGÜL’ün yarışma neticesinde her Kursun yarışmaya katılarak birinci olduğunu, öğrencileri bilgi ve becerilerinden dolayı tebrik etti, yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.