20.08.2018

2018 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI

Ayancık İlçe Müftülüğü tarafından açılan 2018 Yılı Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilerimizin yılsonu etkinliklerini izlemek için Ayancık İlçe Müftülüğü ile Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kapanış programı,  16.08.2018 Perşembe günü saat: 10.00’ da Ayancık Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.

Program; Ayancık Belediye Başkanı Aslan ÖZDEMİR, İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ALTUNDAL, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Hasan ERGENÇ, Ayancık Devlet Hastanesi Müdürü Recep AK, Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Sedat GÜLCAN, Din gönüllüleri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Öğrenci Velileri ile birlikte Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrenciler ve Ayancık halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı,  Yaz Kur’an Kursu öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim okuması ile devam etti, İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL “Kur’an-ı Kerimi öğretme, öğrenmenin anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı,

Program; Yeni Sanayi Camii Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından “Esma-ül Hüsna”nın okunması,

Ayancık İlçe Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kursunda okuyan öğrencimizin  “BAYRAK” adlı şiiri okuması,

Yaz Kur’an Kursu öğrencilerimizden oluşan İlahi Korosundan İlahilerin okunması,       Müftülük Sitesi Yaz Kur’an kursu öğrencileri tarafından Sevgili Peygamberim ”İlahisinin işaret dili ile söylenmesi,

Yeni Sanayi Camii Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından  “İstiklal Marşı”mızın okunması,

Yaz Kur’an Kursları devam ederken yapılan etkinliklerde, Bilgi Yarışması ve Futbol Turnuvasında Dereceye giren öğrencilerimize ve kurslarımıza ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Yaz Kur’an Kursları Yılsonu kapanış programı bir öğrencimizin yaptığı Dua ile sona erdi. Programda duygulu anlar yaşandı, programa katılanlar memnuniyetliklerini dile getirdiler.