17.04.2018

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU’NUN KUR’AN OKUMA PROGRAMI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur’an Kursunun Kur’an Okuma programı Ayancık Kültür Merkezinde 14.04.2018 Cumartesi günü yapıldı. Programa öğrenci velileri ve Ayancık halkı katıldı. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL’ün açılış konuşması ile başladı. Program çocukların yapmış olduğu kısa etkinliklerle devam etti. Akabinde ilahiler söylendi, Kur’an-ı Kerim okundu ve bir yıl boyunca yapılan faaliyetler slayt şeklinde sunuldu. Son olarak İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL, Kur’an-ı Kerim okumaya geçen çocuklara “Artık Kur’an Okuyorum” yazılı taçlarını taktı. Ayancık halkının büyük ilgi gösterdiği program, yapılan dua ve hediye takdimi ile son buldu.