12.07.2017

15 TEMMUZ PROGRAMI

15 Temmuz Şehidimiz Ömer Can AÇIKGÖZ’ün kabri başında şehitlerimizi anma programı gerçekleştirildi.

Programa Sinop Valisi Hasan İPEK, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Türkeli Kaymakamı ve Ayancık Kaymakam Vekili Mehmet Rıdvan DOĞAN, Sinop İl Müftü Vekili Fatih TAVLAŞOĞLU, Türkeli İlçe Müftüsü Hüseyin GARGI, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, Sinop, Ayancık ve Türkeli ilçelerinden diğer kurum amirleri, şehit yakınları ve cemaat katıldı.

İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa KEMAL KARABULUT’un sunuculuğunu yaptığı program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra 15 Temmuz Şehidimiz Ömer Can AÇIKGÖZ’ün özgeçmişi okundu. İlçemiz Köprübaşı Yeni Camii İmam-Hatibi Sefer KIRBACI’nın bütün şehitlerimiz için okumuş olduğu Kur’an-ı Kerimin ve Yüz bin Hatmi Şerifin duası İl Müftü Vekili Fatih TAVLAŞOĞLU tarafından yapıldı ve son olarak şehidimizin kabrine protokol tarafından gül bırakılarak program sona erdi.

Akabinde İlçemiz Köprübaşı Yeni Camiinde öğle namazının ardından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu ve İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL’ün yapmış olduğu duayı müteakip yapılan ikram ile program sona erdi.