21.04.2017

BAYANLARA YÖNELİK KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

Ayancık Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticileri tarafından 20.04.2017 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Salonunda bayanlara yönelik “Kutlu Doğum Haftası” ve “Miraç Kandili”  programı yapıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı, İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL’ün Açılış Konuşması ile devam etti. Müftü ERGÜL Konuşmasında: “Sevgili Peygamberimiz (s.a.v)’in kutlu doğumunu idrak ettiğimiz şu günlerde sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşadığımızı” belirtti.

Programda Kur’an Kursu Öğreticilerinden Nuray ÖZCAN açılış Kur’an-ı Kerimini okudu, daha sonra Kur’an Kursu Öğreticisi Esma AK “Miraç Kandilinin Nasıl Geçirilmesi ve Üç Ayların Önemi” ile ilgili bir konuşma yaptı. Kur’an Kursu öğreticilerinden Seher DEMİRCAN “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” ile ilgili bir konuşma yaptı. Diğer Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından ilahiler söylendi.

Programda İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarındaki öğrenciler arasında yapılan Kur’an-ı Kerimi Güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Son olarak Kur’an Kursu Öğreticilerinden Fatma OĞUZ’un yaptığı güzel dua ile program sona erdi. Programa bayanların ilgisi çok güzeldi, program katılanlar tarafından beğeni ile izlendi.