07.04.2017

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE AÇILAN KUR’AN-I KERİM HİZMET İÇİ EĞİTİM SONA ERDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, hizmetlerin ve verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla, Kur’an-ı Kerimin güzel ve usulüne uygun olarak okunması ve bu konuda eğitim ihtiyacı olanlara yönelik olarak cami görevlileri için "Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu" düzenlenmesi istenmektedir. İlçemiz Müftülüğünce Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursuna alınmalarına ihtiyaç duyulan kurum personeli tespit edilmiştir. Söz konusu Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu 13.02.2017 - 06.04.2017 tarihleri arasında İlçemiz Müftülüğünde gerçekleştirilmiştir.

Kursa İlçemiz Müftülüğünden 12 Din Görevlisi katılmıştır. İlçemiz Yeni Afetevleri Mahallesi Camii İmam-Hatibi Murat DEMİR Rehber Öğreticilik yapmış, verimli ve başarılı bir eğitim süreci gerçekleşmiştir. Kursa katılan personel gönüllülük esasına göre tercih edilmiş, Kursiyerler fiziki mekân ve imkânları beğendiklerini ifade etmiş, diğer personelinde mutlaka kursa katılmalarını vurgulamışlardır. Kurs sonunda İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL’ün başkanlığında Rehber Öğretici Murat DEMİR ve İlçemiz Sahil Camii İmam-Hatibi Nurettin KUMANDAŞ ile oluşturulan komisyonca kursa katılan kursiyerlere 06.04.2017 Perşembe günü sınav yapılmıştır.