09.03.2017

4-6 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİNDEN KUR'AN OKUMAYA GEÇEN ÖĞRENCİLERE KUR'AN TÖRENİ

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet göstermekte olan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda öğretim gören öğrencilerimizden üç öğrenci için Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı. Törende konuşma yapan İlçe Müftü Vekili Adem TORLUOĞLU, “Çocuklarımızın bu yaşta Kur’an-ı Kerimi öğrenmelerinin önemine dikkat çekti ve ağaç yaş iken eğilir diyerek bu yaşta Kur’an-ı Kerimi okumanın çok önemli olduğunu, İnsanların En Hayırlısının Kur’an-ı Kerimi öğrenenler ve öğretenler olduğunu” belirtti. Ayrıca törene gelen velilerimize çocuklara verebileceğimiz en büyük ahlakın Kur’an Ahlakı olduğunu söyledi ve kursta görevli öğreticilerimize ve velilere teşekkür ederek” konuşmasını bitirdi. Akabinde Kur’an-ı Kerime geçen çocuklarımız Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve ezbere Kevser ve İhlas surelerini okudular. Son olarak Kur’an-ı Kerime geçen öğrencilerin Müftü Vekili Adem TORLUOĞLU tarafından “Artık Kur’an Okuyorum” yazılı taç ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.