07.03.2017

AYANCIK MÜFTÜLÜĞÜNDEN UMREYE GİDENLERE PROGRAM

Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 2017 Yılı Umre Programının Yürüme Mesafeli 20 Günlük 6. turunda ilçemizden Umre Ziyaretine gidecek olan vatandaşlarımız için 07 Mart 2017 Salı günü İlçemiz Merkez Camiinde Sabah Namazından sonra uğurlama programı düzenlendi.

Programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve salavatlarla gönüller coştuktan sonra İlçemiz Müftü Vekili Adem TORLUOĞLU bir konuşma ve dua yaptı, Müftü Vekili TORLUOĞLU konuşmasında “Umrecilerimizden Kutsal topraklara gittiklerinde ülkemizin birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuru için dua etmelerini istedikten” sonra umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Umreciler, programa katılanlar ve yakınları ile helalleşip vedalaştıktan sonra Merkez Camii önünden saat 08.30’da Samsun hava alanına hareket ettiler. Buradan Samsun Kafilesi ile birleşerek Kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktılar.