23.02.2017

Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, hizmetlerin ve verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla, Kur’an-ı Kerimin güzel ve usulüne uygun olarak okunması ve bu konuda eğitim ihtiyacı olanlara yönelik olarak cami görevlileri için "Kur’an-ı Kerim hizmet içi eğitim kursları" düzenlenmesi istenmektedir. İlçemiz Müftülüğünce Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursuna alınmalarına ihtiyaç duyulan kurum personeli tespit edilmiştir. Söz konusu Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu 13.02.2017 tarihinde başlamış olup, 06.04.2017 tarihinde sona erecektir.

Kursa İlçemiz Müftülüğünden 13 Din Görevlisi katılmıştır. İlçemiz Yeni Afetevleri Camii İmam-Hatibi Murat DEMİR Rehber Öğreticilik yapmaktadır.