20.12.2016

2016 YILI ARALIK AYI TOPLANTISI HALK EĞİTİM MERKEZİ SALONUNDA YAPILDI

Mutad olarak yapılan aybaşı toplantısı İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL tarafından Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 19 Aralık 2016 Pazartesi günü yapıldı.

Toplantıya ilçemizde görev yapan Murakıp ve Din görevlileri katıldı.

Toplantı ilçemiz Aşağıerkengünez Mahallesi Camii Müezzin-Kayyımı Aydın YILDIRIM’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı, Sinop Müftülüğünden gelen, personele duyurulması gereken konular, personelimize duyuruldu.

Daha sonra emekli olan İlçemiz Yeni Sanayi Çarşısı Camii Müezzin Kayyımı Selahattin YILDIRIM ve İlçemiz Aşağı Köy Camii İmam-Hatibi Cihan YILMAZ, personelden helallik istediler ve İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL tarafından kendilerine plaket takdim edildi.

Düzenli olarak devam edilmekte olan, her ay din görevlilerimizin ezberlemesi gereken 3 Ayet ve 3 Hadis konusu “Emr-i bi'l ma'rûf ve nehy-i anil münker” olarak bildirildi.

Toplantı görevlilerin sorunlarının dinlenmesi ile sona erdi.