09.12.2016

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ TARAFINDAN BAYANLARA YÖNELİK MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI YAPILDI

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından 08.12.2016 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda bayanlara yönelik “Mevlid Kandili” programı yapıldı.

Katılımın yoğun olduğu program; İlçemiz Yurtkur Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma DEMİRCAN’ın sunuculuğunda, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra İlçemiz Çayiçi Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi Elif GÜRALP’in Kur’an Tilaveti ile devam etti. Akabinde İlçemiz Müftülük Sitesi Kur’an Kursu Öğreticisi Esma AK “Peygamber Efendimizin Ahlakından Kesitler”, İlçemiz Yurtkur Kur’an Kursu Öğreticisi Seher DEMİRCAN “Peygamber Efendimizin Eşlerine Karşı Davranışları” ve İlçemiz Akın Kur’an Kursu Öğreticisi Hanife KURT “Mevlid Kandilini Nasıl İhya Edebiliriz” konuları hakkında bilgiler verdiler. Konuşma aralarında İlçemiz Müftülük Sitesi Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe KUMANDAŞ yönetimindeki ilahi korosundan ilahiler söylendi ve son olarak İlçemiz Cevizli Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi Sevgi YILDIRIM’ın yapmış olduğu dua ve ikram ile program sona erdi.